top of page

Onze leden nemen geregeld foto's tijdens de wandeltochten georganiseerd door De Morgenstond.

Hieronder enkele sfeerbeelden.

Avond Zemst Laar
Humbeek-Beigem
 23 April 2023 - Priortrofee Padstappers - Geraardsbergen

Bericht van deelneemster Marleen:

Zondag 23 april organiseerde wandelclub De Morgenstond een fijne busreis naar Geraardsbergen. Deze dag stonden de Mattentaarttochten van De Padstappers in the picture. De weergoden zouden het droog houden tot de middag en bij deze wandelden we met 5 Morgenstonders (van de 50 deelnemers) 22 km door het glooiende landschap naar de alom gekende muur van Geraardsbergen.
Meteen na de start, met een overheerlijk mattentaartje achter de kiezen, wandelden we naar de markt bij het stadhuis, waar het Geraardse Manneken Pis bij een fontein staat te blinken. Een wist-je-datje: dit Manneken Pis is 60 jaar ouder dan zijn Brussels broertje. Die van Brussel zullen dit niet graag horen …
Daarna trokken we de natuur in: vettige veldwegen, kleine paden, mooie vergezichten, voldoende op en neer … alles was er om te genieten.
We hielden het heel lang droog, maar na de middag zette de hemel zijn sluizen open, heel jammer voor de organisatie. Maar niet getreurd, we zetten onze tocht dapper verder, op weg naar de beklimming van ‘de muur’. Daar bewonderden we de legendarische kapel en genoten van het mooie landschap. Hoeveel hijgende en uitgeputte coureurs zijn hier wel niet gepasseerd ?!
Als afsluiter konden we ons te goed doen aan een frisse pint en een lekker hapje.
Dank aan De Padstappers voor de puike organisatie van deze mooie wandeltocht !
Met een zakje mattentaartjes in de  hand reden we moe maar blijgezind weer naar huis, al uitkijkend naar de volgende trip…

1.jpeg
 26 Maart 2023 - Partnerwalktocht - Tongeren

Bericht van deelneemster Marleen:

Ondanks het vroege zomeruur, vertrokken we op zondag 26 maart met een bomvolle bus naar Tongeren. Het slechte weer hield ons niet tegen om de Partnerwalktocht te doen van wandelclub Partnerwalk, een gevarieerde tocht in en rond de Ambiorix-stad.
Met regenjas aan en paraplu in de hand trotseerden we de regenbuien en kozen we voor de 20 km door een uitgestrekt natuurgebied met unieke vergezichten.
De zon hebben we gemist, maar dit lieten we niet aan ons hartje komen, want samen wandelen met vrienden is heel leuk en gezellig! 

1.jpeg
5.jpeg
4.jpeg
11.jpeg
12.jpeg
10.jpeg
14.jpeg
13.jpeg
 08 Januari 2023 - Wintertocht - Zemst-Laar, Wandelclub De Morgenstond

Bericht van deelneemster Marleen:

Om het nieuwe jaar goed te beginnen organiseerde onze wandelclub De Morgenstond op zondag 8/1/2023 een wintertocht in Zemst-Laar. Het zonnige winterweer trok heel veel volk aan en men kon kiezen uit 3 mooie wandellussen. 

Het was een topdag voor de vele wandelaars! 

Aan iedereen een gelukkig en gezond 2023 en heel veel wandelplezier in dit nieuwe jaar! 

wintertocht4.jpg
wintertocht5.jpg
doorbrug1.jpg
wintertocht2.jpg
wintertocht7.jpg
wintertocht10.jpg
wintertocht3.jpg
 11 December 2022 - Busuitstap - Leuven eeuwenoud, Springlevend Leuven

Bericht van deelneemster Marleen:

Zaterdag 10 december 2022  was er een leuke busuitstap naar Leuven.

Heel veel Morgenstonders waren aanwezig voor een mooie kerstwandeling door de hoofdstad van Vlaams-Brabant en konden genieten van de sfeervolle kerstmarkt en tal van unieke monumenten.

Het was de moeite waard!

leuven1.jpeg
leuven2.jpeg
 11 November 2022 - Wandelmee-dag De Morgenstond Humbeek

Bericht van deelneemster Marleen:

Feestdag!

Vandaag op 11 november herdachten we niet alleen het einde van 2 wereldoorlogen, maar was het ook de jaarlijkse Wandel Meedag van onze club. Het was een zonnige en frisse ochtend en meer dan 100 Morgenstonders vertrokken om 10 uur aan de parochiezaal van Zemst-Laar voor een fijne wandeling van 6 km. Op een gezapig tempo wandelden we al keuvelend langs rustige straatjes, doorkruisten we een weiland (gelukkig stonden er vandaag geen koeien op) en genoten we van elkaars gezelschap.

Rond de middag werden we verwelkomd in de zaal voor een gezellig samenzijn, waar we getrakteerd werden op een lekkere hamburger met frietjes en als dessert taart met koffie. We hebben misschien wat moeten wachten en sommige magen begonnen al wat te knorren, maar iedereen heeft gesmuld van het lekkere eten. 

Na de maaltijd nam onze vriendelijke voorzitter Chris nog het woord, overliep onze lieftallige penningmeester Yvette de clubkas en werd onze ijverige secretaris René in de bloemetjes gezet voor zijn 40 jaar dienst in onze club. Een dikke proficiat en een welgemeende dank! Doe zo verder… 

Tevens een dikke pluim voor alle bestuursleden en vrijwilligers die zich met veel toewijding inzetten voor onze club. 

Zo sloten we deze leuke dag af met één of meerdere frisse drankjes (met of zonder schuim) en we kijken al uit naar de vele sportieve activiteiten die op de kalender staan. Maar vooral…blijf wandelen en ga met ons mee op pad elke donderdagnamiddag om 13u30. Misschien tot dan!

2.jpg
4.jpg
8.jpg
9.jpg
11.jpg
13.jpg
15.jpg
 02 Oktober 2022 - Busuitstap - Blegny - Marche à Blegny-Mine
20221002_111800.jpg
20221002_111516.jpg
20221002_142051.jpg
20221002_142056.jpg
 18 September 2022 - Busuitstap - Deinze -
40e Canteclaermarsen - De Gordel der Leiestreek

Bericht van deelneemster Marleen:

‘Wandelclub De Natuurvrienden Deinze richtten op zondag 18 september reeds voor de 40ste maal de Canteclaermarssen in.

Het was een aangename wandeling van 20 km in de mooie Leiestreek. Weeral een fijne busuitstap en een puike organisatie!

1.jpeg
10.jpeg
3.jpeg
5.jpeg
7.jpeg
12.jpeg
8.jpeg
 21 Augustus 2022 - Busuitstap - Ruiselede - 126e Kermistocht De Molenstappers 

Bericht van deelneemster Marleen:

Het was top!

30 Morgenstonders genoten van een mooie wandeling en een goede organisatie, met een paar lekkere proevertjes.

1.jpeg
4.jpeg
2.jpeg
5.jpeg
3.jpeg
6.jpeg
woensdag 27/07/2022 - Midweektocht - Vakantiewandeling
m9.jpeg
y14.jpg
y8.jpg
m7.jpeg
y10.jpg
m4.jpeg
m6.jpeg
m18.jpeg
m1.jpeg
m2.jpeg
Juli 2022 - Donderdagavondwandeling Humbeek

Bericht van deelneemster Marleen:

Hop, België, hop!

Op onze nationale feestdag op 21 juli vierden we met 9 wandelaars deze heuglijke dag met een fijne avondwandeling door onze fijne gemeente. Zoals gewoonlijk vertrokken we weer aan de chalet van de Humbeekse lijnvissers en het was een aangenaam en koeler weertje om te wandelen, veel beter dan die hitte van de voorbije dagen. We stapten gezellig keuvelend naar de Hoge horik en via de Holbroekbaan en de Lintbaan kwamen we uit op de Benedestraat en even verder volgden we de veldweg door het Heideveld tot aan het kanaal. Op het einde van dit pad was onze weg versperd met twee gigantische balen stro. Blijkbaar waren we daar niet zo welkom door de plaatselijke landbouwer om dit pad door zijn maïsveld te gebruiken. Dit hield ons echter niet tegen en we omzeilden deze stekelige obstakels, alvorens onze tocht verder te zetten. Zo wandelden we op het jaagpad richting Verbrande brug en sloegen onderweg rechtsaf om in de Gasthuispachthofstraat uit te komen. We stapten dapper verder naar het Lintbos en kozen vervolgens de veldweg naar de Steeneikkapel en via de Kerkhofstraat en de Slikkestraat waren we weer bijna aan de vertrouwde vijver. Ondertussen kwam het zonnetje nog eens piepen op deze feestelijke dag…

Afstand 8,9 km

2.jpg
1.jpg
3.jpg
4.jpg

Bericht van deelneemster Marleen:

Onder stroom
Het was een poosje geleden dat ik kon meewandelen, maar donderdag 14 juli was ik weer van de partij. Samen met 11 andere wandelaars startten we aan de visvijver in Humbeek en het zonnetje vergezelde ons gedurende onze tocht van 10,4 km. We wandelden naar ‘t Sas en staken de brug over richting Zemst, waar we de ‘Vijfbunders’ verkenden. Daar kwamen we ‘onder stroom’ naast de indrukwekkende hoogspanningsmasten.  Vervolgens stapten we vol energie langs het Kollintenbos en wat verder volgden we het rechte pad naast het bos van Aa, op weg naar het kanaal.  Zo belandden we weer in Humbeek en genoten we van de rust en de bomen naast het kanaal. Nog even en we arriveerden weer aan de vijver, ondertussen was het zonnetje al aan het zakken. 

Volgende week, op onze nationale feestdag, trekken we er weer op uit. Hopelijk tot dan! 

1.jpg
3.jpg
2.jpg
4.jpg
Juni 2022 - Donderdagavondwandeling Humbeek

Bericht van deelneemster Marleen:

Een zwoele zomeravond!
Donderdagavond 23 juni, een zalige zomeravond, was het weer tijd voor onze wekelijkse wandeling door onze mooie gemeente.  We vertrokken met 9 wandelaars aan de visvijver voor een warme tocht van 10,6 km. Wandelen op het jaagpad  naast het kanaal bracht wat verkoeling en zo stapten we richting Verbrande Brug, we volgden het pad naast de Maalbeek en kwamen via de Winkelveldstraat in de hobbelige Oyenbrugstraat terecht. Een beetje verder stapten we het immer koele Lintbos in en volgden het kronkelige pad op weg naar de Steeneikkapel. Langs deze stoffige veldweg kwamen we weer in de Humbeekse straten en via de Kerkveldweg waren we weer bijna aan het vertrekpunt. En zo sloten we deze zwoele avond af met een deugddoende wandeling in goed gezelschap. Hop…naar volgende week…weer een nieuwe wandeling!

1.jpg
3.jpg
4.jpg
2.jpg

Bericht van deelneemster Marleen:

Zomeren

Wil je even ontsnappen aan alle drukte en gewoon heerlijk tot rust komen in de natuur en onderweg een praatje maken? Wandel dan met ons mee!                                          

We trokken donderdagavond 16 juni er weer op uit voor een fijne en zonnige wandeling met 12 wandelaars (halfweg kwam er nog ééntje bij). Aan de visvijver in Humbeek vertrokken we richting het kanaal en wandelden de Westvaartdijk af richting Kapelle o/d Bos waar we een tussenstop hielden in het café Het Schippershof. Het was dan ook dorstig weer! Vandaar keerden we even op onze stappen terug en zetten onze tocht verder naar het  ‘s Gravenbos. Het was daar lekker koel en rustig en we werden helemaal zen in de natuur. Via het Langstraatje en het Brasserspad kwamen we weer in het dorp en wandelden we verder door de rustige straten naar de vijver.  Nog even nagenietend op mijn stalen ros fietste ik daarna naar huis…

2.jpg
1.jpg
3.jpg

Bericht van deelneemster Marleen:

'Op stap waar de natuur de baas is!’

In de maand juni vertrekken we iedere donderdagavond om 19u weer aan onze vertrouwde visvijver in Humbeek. Vandaag, 2 juni, kwamen er 21 blijgezinde wandelaars opdagen. Het was dan ook een prachtige zonnige avond en iedereen had zin om er op uit te trekken. Zoals gewoonlijk splitsten  we ons op in twee groepen voor  een korte en een langere route. 

We wandelden via de Westvaardijk naar de brug, staken het kanaal over en volgden een tijdje de Oostvaartdijk, om dan links af te slaan in de Kluisweg. Langs leuke veldwegen belandden we in het groene gebied Meuter en op een gegeven moment kwamen we terecht op een smal pad dat omgeven was met hoge grassen. Zo helemaal verdwijnen in de stilte van het landschap, daar krijg je energie van en voel je je als mens heel klein in de wondermooie natuur. Zalig!

Zo wandelden we verder naar de brug en stapten dan aan de grot de mooie dreef in. Enkele straten verder wandelden we weer langs de Humbeekse veldwegen op weg naar de visvijver. Ondertussen was de zon al aan het zakken aan de horizon en wij genoten van de warme gloed die over de velden en de tuinen scheen.  

Afstand 10,5 km

4.jpg
3.jpg
1.jpg
2.jpg
Mei 2022 - Donderdagavondwandeling Humbeek

Bericht van deelneemster Marleen:

Girlpower

Deze derde donderdagavond van mei verschenen aan de visvijver in Humbeek 12 wandelaars: 10 vrouwen en 2 mannen. Knap van de vrouwen, maar waar zitten al die mannen? Wandelen kan iedereen, zowel jong, iets ouder, vrouw of man. Dus…mannen, strek jullie beentjes en wandel volgende keer met ons mee! 

We vertrokken samen naar de Steeneikkapel en splitsten ons daar in twee groepjes voor een korte en een iets langere route. Via de Groenstraat kwamen we in Beigem en liepen door het hoge gras van de Gillebeekweg. Wat verder wandelden we in de Lintbaan, langs groene weiden en pas bewerkte velden. Rechts van ons lag het Lintbos er rustig en vredig bij. Zo kwamen we in de Lintkasteelstraat en aan het rond punt ging onze tocht verder in de Gasthuispachthofstraat tot aan de vaart. Daar volgden we de vaartdijkweg en een tweetal km verder trok een familie eenden op de kade onze aandacht, maar deze lieftallige watervogels sprongen snel in het koude water en dobberden rustig verder… Dan maar een groepsfoto maken! Cheese!

We sloegen vervolgens linksaf naar het Krankenstraatje (leuke naam, hé!) om zo wat verder via de Sportveldweg weer aan de vijver uit te komen. Het was een aangename wandeling in aangenaam gezelschap en ondanks het barslechte weer die dag was het nu ideaal wandelweer en liet de zon die avond haar laatste zonnestralen op ons schijnen…

Afstand 8,9 km

4.jpg
5.jpg
3.jpg
2.jpg

Bericht van deelneemster Marleen:

Twee dozijn benen en route

Het is lang geleden dat er zoveel wandelaars kwamen opdagen, maar donderdagavond 12 mei was het zover: 24 enthousiaste mensen verzamelden aan de idyllische visvijver in Humbeek. Net als vorige keer splitsten we ons op in twee groepen: 9 mensen kozen de korte route en de overige 15 mensen kozen de lange route.  

Samen met een aangenaam avondzonnetje vertrokken we naar de Westvaartdijk en volgden wat verder het jaagpad naast het ‘s Gravenbos. Na een tijdje stapten we het verkoelende bos in en volgden het bospad om zo in de Boskapelweg uit te komen. De dorstigen onder ons konden zich laven aan het verkwikkende water uit de waterpomp van de boskapel. Even verder wandelden we richting Nieuwenrode en sloegen linksaf op weg naar de perenboomgaard om zo uit te komen in de Paddegatstraat.  Vandaar stapten we weer richting Humbeek en via de Hof Ter Wilderlaan belandden  we in de stoffige Beekveldweg waar we genoten van een mooie zonsondergang. Onder een warme gloed stapten we verder naar het centrum van Humbeek en sloten onze deugddoende wandeling weer af aan de visvijver. Ondertussen verdween het zonnetje aan de horizon…  en fietste ik moe maar voldaan weer naar huis. 

Afstand 11, 3 km

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
 08 Mei 2022 - Busuitstap - De Haan - 18de Voorjaarstocht de Hanestappers 
2.jpg
3.jpg
4.jpg
1.jpg
Mei 2022 - Donderdagavondwandeling Humbeek

Bericht van deelneemster Marleen:

Het ei van de ooievaar!’ (het vervolg)

Het was weer donderdag, de fijnste dag van de week. Onze wandelbottines stonden klaar, onze kuiten waren gesmeerd en onze voeten kietelden alweer, want we keken weer uit naar onze wekelijkse wandeling. Jullie ook?

In de maand mei vertrekken we elke donderavond om 19u aan de vijver van de lijnvissers in Humbeek. Er kwamen wel 16 wandelaars opdagen en we splitsten ons in twee groepjes: 6 mensen kozen voor de kortere route van ongeveer 5 km en 10 mensen volgden de route van ongeveer 10 km. Onder een zacht wolkendek vertrokken we richting het kanaal, volgden het jaagpad naast het Heideveld en wat verder wandelden we in de Gasthuispachthofstraat en het Lintkasteelpad op weg naar Beigem. Via de Daalstraat en de Gillebeekweg kwamen we in de Molenstraat, stapten dapper verder naar Humbeek en sloegen rechtsaf naar de Hof Ter Wilderlaan. Daar zagen we weer dat speciale nest van de ooievaar, dat we tijdens één van onze vorige wandelingen tegen kwamen. Eindelijk heeft de ooievaar zijn taak volbracht: Hannelore is geboren! Welkom op deze wereld! Proficiat aan de ouders!  Onze ooievaar kan weer andere oorden opzoeken… En zo wandelden we opgetogen en voldaan verder door het indommelende dorp naar de visvijver. Onze batterijtjes zijn weer opgeladen…

Afstand 9,8 km

2.jpg
1.jpg
3.jpg
April 2022 - Donderdagnamiddagwandeling Humbeek

Bericht van deelneemster Marleen:

‘Allen op een rijtje!’

Deze laatste donderdag van april kwamen we nog eens samen aan de sporthal van de Verbrande Brug en ondanks het mooie weer kwamen er maar 8 wandelaars opdagen.

Waar zit iedereen toch? Samen wandelen en keuvelen in een mooi kader is zo leuk en telkens toch anders… Vanaf volgende week vertrekken we om 19 uur, dus hopelijk met wat meer volk. 

We wandelden een poosje langs het kanaal en volgden daarna het pad door het Heideveld, om zo via het stoffige Holbroek  in het Lintkasteelpad uit te komen. Vandaar gingen we verder naar het groene en rustige Lintbos en genoten met al onze zintuigen van de mooie natuur.  Even verder stapten we allemaal op een rijtje door de smalle Grote Kerkvoetweg tot aan onze vertrekplaats. Onderweg spotten we heel wat duiven op een dak, ook allen op een rijtje. Tja, als je wandelt zie je veel meer… Tot volgende week!

Afstand 9,4 km

boot.jpg
vaart.jpg
weg1.jpg
bos1.jpg

Bericht van deelneemster Marleen:

‘Wij weten van wandelen!’ 

Over een paar dagen is het eindelijk zover! Jij komt toch ook op zondag 24 april naar ‘Vlaanderen Wandelt Lokaal’?

Iedereen is van harte welkom!

Als voorbereiding vertrokken we vandaag donderdag 21 april weer aan de startplaats aan de sporthal van de Verbrande Brug. Onder een stralend zonnetje wandelden we met 16 via stoffige veldwegen naar de Tommenmolen en onderweg namen 7  wandelaars een kortere route. Met 9 stapten we verder langs de Tommenmolenstraat en wat verder volgden we de Grote Kerkvoetweg. Dit mooie smalle groene pad leidde ons weer naar de sporthal. Vandaar volgden we de Maalbeek richting het kanaal en langs enkele rustige en iets minder rustige wegen kwamen we weer aan de vertrouwde sporthal. Het deed weer deugd om samen te wandelen in onze mooie gemeente.

Afstand 11,2 km

4.jpg
2.jpg
3.jpg
1.jpg

Bericht van deelneemster Marleen:

‘Op verkenning!’ 

Hé jij! Ja jij! Wandel jij ook mee op zondag 24 april? Onze club neemt dan deel aan het project Vlaanderen Wandelt. Daarom gingen wij vandaag op verkenning en we vertrokken met 13 wandelaars aan de sporthal van de Verbrande Brug. Het zonnetje vergezelde ons af en toe op onze tocht en het was niet koud, kortom het ideale wandelweer.

We wandelden langs de Eppegemse velden richting het natuurreservaat Dorent-Nelebroek. In dit mooie stukje natuur genoten we van het groen en de stilte. Via de brug kwamen we terug aan ons vertrekpunt, maar de cafetaria was helaas gesloten. Volgende week verkennen we een ander stukje van de omgeving. Misschien tot dan?! 

Afstand 8,2 km

4.jpg
1.jpg
3.jpg
2.jpg

Bericht van deelneemster Marleen:

Aprilse grillen

Deze maand vertrekken we elke donderdagmiddag aan de sporthal van de Verbrande Brug. ‘s Morgens stond ik op met guur weer: regen en wind à volonté! Maar zie, na de middag klaarde het op en had ik zin om mijn stapschoenen aan te doen. Jammer genoeg waren we maar met twee om eropuit te trekken. Met de wind op kop stapten we via de Grote Kerkvoetweg naar het Lintbos. We volgden het kronkelige wandelpad door het bos en zo kwamen we in de Lintkasteelstraat. De wind duwde ons verder naar de Gasthuispachthofstraat tot aan het kanaal. Daar volgden we het paadje naast de Maalbeek tot aan het vertrekpunt. Het deed deugd om de wind te trotseren en te genieten van het grillige weer. Aan al diegene die meegewandeld hebben proficiat, aan al diegene niet meegewandeld hebben ook proficiat! 

Afstand 7,3 km

1.jpg
2.jpg
3.jpg
Maart 2022 - Donderdagnamiddagwandeling Humbeek

Bericht van deelneemster Marleen:

‘Lentebloesems!’  

Deze laatste donderdagmiddag van maart vertrokken we de laatste keer deze maand aan het POC in Humbeek. Ondanks het frisse weer kwamen er toch 8 wandelaars en hondje Kiko opdagen voor de lange route. Onze tocht leidde ons via veldwegen naar Nieuwenrode, waar we genoten van de prille bloesems van de perenboomgaard. Hopelijk overleven ze vannacht de voorspelde nachtvorst. 

We wandelden verder naar het ‘s Gravenbos en bewonderden de natuur die weer stilletjes aan tot leven komt. Vandaar stapten we via de dreef aan het sas naar het kanaal en volgden we de Westvaartdijk.  Ook de zon scheen af en toe tussen de wolken en verwarmde ons op de terugweg naar Humbeek. Het was wederom een aangename wandeling! 

Afstand 11,7km

20 maart 2022 - Busuitstap - Scherpenheuvel-Zichem - WC De Grashoppers vzw
molen_scherpenheuvel.jpeg
scherpenheuvel_2.jpeg
scherpenheuvel_1.jpeg
maagdentoren_zichem.jpeg
humbeek2.jpg
humbeek3.jpg
humbeek5.jpg
Maart 2022 - Donderdagnamiddagwandeling Humbeek

Bericht van deelneemster Marleen:

‘Het ei van de ooievaar!’

Wat een zalig weertje… een zomerdag in de lente!

Vandaag, donderdag 24 maart, vertrokken we nog eens aan het POC van Humbeek. Net als vorige week waren er 2 groepjes: een groepje van 6 koos voor de wandeling van 5 km en het andere groepje van 8 koos voor de wandeling van 10 km. Met de zon op onze snoet wandelden we langs mooie veldwegen doorheen Humbeek en Beigem. Onderweg in de Hof Ter Wilderlaan spotten we een vreemd ooievaarsnest met een reuzenei. Benieuwd wat daar binnen 14 dagen gaat uitkomen…? Dan zullen we daar nog eens passeren om het antwoord op die vraag te kennen. 

Door het droge en warme weer lagen de veldwegen er nogal stoffig bij en sloten we onze deugddoende tocht af met een frisse pint in het café Ons Goe Gedacht. Bedankt Luc voor de traktatie! 

humbeek_2.jpg
humbeek_1.jpg
humbeek_3.jpg

Bericht van deelneemster Marleen:

Spring… de lente in!

Alweer een zalig zonnige wandeling met een instant lentegevoel… 

We vertrokken donderdag 10 maart met 15 wandelaars weer aan het parochiaal centrum in Humbeek. Vandaar ging onze tocht via veldwegen naar het mooie Lintbos. Onderweg namen 6 mensen een kortere route.  Met het mooie weer komt de natuur weer tot leven en alles ziet er zo lief en vredig uit! Was dit ook zo maar in de rest van de wereld… 

Met volle teugen genoten we van deze zonovergoten wandeling en ik kijk al uit naar de volgende… Jij ook? 

Afstand 10,2 km

100322_1.jpg
100322_2.jpg
100322_4.jpg

Bericht van deelneemster Marleen:

‘Zonnig, zonniger, zonnigst!’

Donderdagnamiddag 03/03/2022 vertrokken we aan het parochiaal centrum in Humbeek. Onder een stralend lentezonnetje wandelden we met 13 wandelaars naar het sas van Humbeek. We stapten verder langs de Westvaartdijk en onderweg kozen
4 wandelaars voor een kortere route van ongeveer 5 km. De rest van de groep volgde verder het jaagpad richting Lintbos.
Vandaar zetten we onze tocht verder naar Humbeek. We genoten van het zonnetje en van de gezellige babbels.
Ook Kiko, het hondje van Chris, was er weer bij. 

Afstand 9,7 km

030322_2.jpg
030322_5.jpg
030322_6.jpg
Februari 2022 - Donderdagnamiddagwandeling Nieuwenrode

Bericht van deelneemster Marleen:

Nat, natter, natst!’
Donderdagnamiddag  24/02/2022 vertrokken we voor de laatste keer deze maand aan de kerk van Nieuwenrode.

Door het slechte weer waren we maar met 7 dappere wandelaars en het schattige hondje van onze voorzitter Chris was ook van de partij. Deze lieve puppy Kiko zat de hele wandeling goed geborgen tussen de jas van Chris. Vanaf vandaag hebben we dus onze mascotte Kiko !

Onze tocht ging naar het Neromhof en terug. Onderweg gingen de hemelsluizen open en moesten we noodgedwongen even gaan schuilen onder de poort van het Neromhof. Een beetje regen hield ons echter niet tegen en we stapten lustig verder…door de wind…door de regen. 

Afstand 8,6 km.

240222_1.jpg
240222_3.jpg
240222_2.jpg

Bericht van deelneemster Marleen:

Donderdag 17/02/2022 om 13u30 vertrokken we weer aan de kerk van Nieuwenrode.

Met 15 wandelaars trotseerden we de wind en wandelden we richting kanaal.

Na een half uurtje kozen 4 wandelaars voor een verkorte trip van ongeveer 5 km.

Onderweg trakteerde Jos ons op een drankje voor zijn verjaardag in ‘t Vissershof.

Mercikes en proficiat!

Afstand 9,7 km.

marleen1.jpg
marleen3.jpg
marleen2.jpg
bottom of page