Wandelmee-dag 11/11/2020
Iedereen welkom, ook niet-leden

De door de overheid recent genomen bijkomende maatregelen tegen het coronavirus heeft tot gevolg dat de geplande Wandelmee-dag van woensdag 11 november niet kan doorgaan.

Wandelsport Vlaanderen heeft beslist voor onbepaalde duur alle officieel georganiseerde wandeltochten te annuleren. Tevens worden recreatieve wandelactiviteiten, uitgaande van wandelclubs aangesloten bij de federatie, verboden.

Daarom heeft het bestuur van De Morgenstond besloten om onze clubleden en individuele  wandelaars de mogelijkheid te bieden om toch te gaan wandelen.

Vanaf 11 november worden 2 omlopen, elk van om en bij de 6 km, afgepijld. 

Dit biedt de wandelaar de mogelijkheid om op zelf gekozen dagen en uren te gaan stappen. 

Er wordt geen inschrijving voorzien.

Twee nieuwe wandelingen werden afgepijld met gele pijlen, nl. de wandeling naar het bos van Aa en de Hoge horik wandeling. Sommige stukken van de wandelingen kunnen er bij regenweer erg modderig bij liggen, daarom hebben we dan ook verkorte versies uitgetekend langs vooral verharde wegen. Deze 2 tochten blijven t/m 31/12/2020 afgepijld.

Meer info vind je hier.

!!!! Alle deelnemers dienen de geldende coronaregels na te leven. !!!

20201019_herfst1_edited.jpg
IMG_20201028_115710.jpg
IMG_5546.JPG

Als lid van De Morgenstond geniet u van talrijke voordelen waaronder een verzekering voor persoonlijke ongevallen op alle wandeltochten.

Het jaarlijks lidgeld bedraagt 15,00 € per persoon. 

De meeste ziekenfondsen voorzien in de terugbetaling van het lidgeld. Samen met uw lidkaart bezorgen wij u een ingevuld en ondertekend aanvraagformulier.

Bestaande leden wordt gevraagd het lidgeld over te schrijven op de rekening van De Morgenstond.

Aan kandidaatleden vragen wij het contactformulier in te vullen. Daarna sturen wij u alle informatie over het lidmaatschap. 

Het boek 'Walking in Belgium 2021' uitgeven door Wandelsport Vlaanderen, kostprijs 8,00 €, kan tevens per overschrijving ij de club aangekocht worden.